Dimanche 4 décembre 7 04 /12 /Déc 06:16



Home
Kisah Seks WebBlogUstazah Membayar Hutang
Ustazah Rohana, berusia 26 tahun, baru melangsungkan perkahwinan. Turut tinggal bersamanya, Atan, adik bongsunya yang diamanahkan oleh orang tuanya di kampung untuk menjaganya dan memberi peluang mendapat pendidikan di Bandar. Seperti biasa, Ustazah Rohana pergi dan pulang mengajar di sekolah berhampiran rumahnya. Sehingga pada suatu petang selepas. . .









Sayang Ustazah Sayang
Pada suatu hari Ustazah Norzalina dan Cikgu Ali dikunjungi Pak Dollah. Pak Dollah yang berumur 63 tahun adalah ayah mentua kepada Ustazah Norzalina. Suami isteri ini sangat gembira dengan kedatangan Pak Dollah. Pak Dollah telah bercerai dengan isterinya 6 tahun yang lalu. Cikgu Ali dan Ustazah Norzalina megajar disebuah sekolah yang berhampiran. . .
Story - Pertama Kali Dengan Sepupu
Saya dan suami sudah 2 tahun embrace our open mindedness for sex and have started to swing a few times. Sudah tentu kami sangat prihatin dari aspek kesihatan so we do not swing with just any tom, dick or harry. It was a blessed thing that a year ago, we found out that our neighbor Zul and Ani were interested in swinging but never had the courage or. . .
Ustazah Akma
Ini suatu kisah membuat aku aku tersenyum dan beruntung kerana ini kisah aku dan ustazah yang bersuami. Kisah ini benar berlaku aku dan ustazah yang alim ini saja tahu. Ketika itu berlaku ketika aku di sekolah menengah. Aku adalah pelajar biasa sahaja tiada yang hebat. Di sekolah aku ada guru-guru ada lelaki dan perempuan. Aku selalu melihat. . .
Lebai Jusuh Part 2
Sangsi dengan peneranggan yang di berikan oleh Noi berhubung dengan “BERSUNAT”, Bung, ibu si Noi bercadang untuk mendgendap bila tiba masa nya nanti. Tak berapa lama setelah Noi pergi, Bung pun mula melangkah menuju kerumah Pak Imam yang lebih mesra dengan panggilan Lebai Jusuh. Setelah tiba di rumah Pak Imam dan dalam kaedaan tercari cari. . .
Noriha Part Time Di Rumah
Noriha baru berumur 23 tahun. Isteri pemandu van syarikat saya kerja. Noriha tak kerja dan suami syorkan supaya aku berikannya kerja part-time di rumah aku 3 kali seminggu. Aku bayar RM400 dan kunci rumah aku dibagi satu set supaya dia boleh datang pada bila-bila masa. Pada suatu petang, aku telah memandu balik ke rumah lebih awal dari biasa. Masa. . .
Story - Gara-gara Blue Film Pt1
Setelah hampir tiga tahun aku bertugas diutara aku mohon bertukar berhampiran dengan kampong halamanku. Permohonan aku diterima kerana ada kekosongan. Buat beberapa bulan pertama aku berkerja saperti biasa tanpa ada apa-apa aktiviti, maklumlah di-tempat orang. Tiap-tiap hujung minggu aku akan pulang ke-kampong yang hanya 120km jauhnya. Biasalah. . .
janda sepi
Apa kbr semua. . aku ingin menceritakan sedikit pengalamanku semasa aku berumur 15 tahun. Inilah pengalaman pertamaku dalam soal sex. . aku tinggal di sebuah kg yang agak ramai juga penduduknya dan kerjasama masyarakat kg mmg akrab. Jika ada kenduri maka ramai yang akan dtg membantu. suasana begini membolehkan kami saling mengenali antara satu sama. . .
Dendam Ustazah Nur Part 1
Hari Ahad berlalu pergi, seawal pagi Ustazah Nur bangun memyucikan dirinya. Selesai mandi, Ustazah turun ke dapur menyediakan sarapan untuk suaminya dan memandikan anaknya yang berumur tiga tahun itu untuk dihantar di pusat asuhan yang tidak jauh dari rumahnya. Selamat pagi sayang. Selamat pagi abang, awal bangun hari ni! Tegur Ustazah. . .
Fiza Isteri Orang - Part 2
Selepas peristiwa tersebut, Fiza sering datang ke off aku. Pada mulanya aku bimbang juga kalau-kalau staf di pejabat aku akan syak sesuatu. Namun aku memberitahu fiza agar datang pada waktu pejabat hampir habis. Sejak berjumpa dengan fiza aku juga sudah mengumpulkan kondom di off aku agar jikalau dia datang bolehlah aku on. Aku bernasib baik. . .





Recent Posts
3gp | Kassim + Sedap Main Belakang + Syok Sendiri
Ustazah Membayar Hutang
Awek Melayu Boleh , Track Girl
3GP | Dah Rezeki + Budak Baik + Gangbang Kat Toilet
3GP | Arab Main Kat Luar






Tags
tekan bang, jilat pusat, diperkosa bapa, cerita curang pertama kali zairul dan zaidin, kisah berahi lucah melayu, neneknakbatangbesar, kisah wanita diliwat, awek melayu berkain batik, urutan berahi, sedapnya abang, dia merengak bila aku gentel, gesel biji, Cerita benar isteri suka batang mat saleh besar, teknik membelai faraj, tembamgebu, Cerita benar papa dengan amoi, orang kena skodeng, gambar coli melayu, teman sosial, kisah awek berahi, 3gp budak sekolah bertudung tunjuk tetek, kisah benar suami ku, buritku berdenyut-denyut, abgh3nsem relax, mengintai kakak berkemban



Bingo and Online Gaming





Par jhnfmfdo
Ecrire un commentaire - Voir les 0 commentaires
Retour à l'accueil

Créer un Blog

Recherche

Calendrier

Novembre 2014
L M M J V S D
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
             
<< < > >>
Créer un blog gratuit sur over-blog.com - Contact - C.G.U. - Rémunération en droits d'auteur - Signaler un abus - Articles les plus commentés